Over ons

Welkom bij Label by Peer, uw betrouwbare partner voor het verkrijgen van energielabels voor bestaande woningen.

Welkom bij Label by Peer, uw betrouwbare partner voor het verkrijgen van energielabels voor bestaande woningen. Opgericht in 2023, zijn we een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig toelegt op het energiezuiniger maken van uw woning door middel van professionele energielabeling.

Bij Label by Peer staan kwaliteit en nauwkeurigheid voorop. Elk lid van ons team is niet alleen gediplomeerd maar ook gecertificeerd, waarmee wij een hoge standaard van deskundigheid en betrouwbaarheid garanderen. We zijn trots aangesloten bij de gerenommeerde koepelorganisatie Duracheck, wat een extra laag van vertrouwen en professionaliteit toevoegt aan onze diensten.

Onze aanpak bij het voorzien van energielabels is grondig en respecteert alle geldende regelgeving. Tijdens een bezoek, dat ongeveer een uur duurt, brengen we alle kenmerken van uw woning zorgvuldig in kaart. Deze informatie wordt vervolgens verwerkt met behulp van geavanceerde software om een nauwkeurig en gecertificeerd energielabel op te stellen.

Tot nu toe hebben we al vele woningen mogen voorzien van een energielabel en hebben daardoor aanzienlijke ervaring opgebouwd die ons helpt om onze dienstverlening continu te verbeteren. Wij streven ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Bij Label by Peer begrijpen we het belang van duurzaam wonen en dragen graag bij aan een energiezuinigere wereld. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen met uw energie-efficiëntiebehoeften.

Peter van Amelsfort (oprichter Label by peer)